VEROVALI ILI NE! Nakon što joj je napravio PAKAO od života, Ognjen Vranješ sad tuži Jelenu Karleušu!

Izvor: Svet, 09.Feb.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROVALI ILI NE! Nakon što joj je napravio PAKAO od života, Ognjen Vranješ sad tuži Jelenu Karleušu!

Nakon što je pokušao da joj uništi brak i porodicu, Ognjen Vranješ je sada tužio Jelenu Karleušu! Kako piše Kurir, bosanski fudbaler podneo je krivičnu prijavu protiv JK, kao i parničnu tužbu u kojoj potražuje 2 miliona dinara za pretrpljeni strah.
Povod za ove sudske sporove je status Jelene Karleuše koji je napisala na Fejsbuku u kome je rekla da je Vranješ ‘bedni mali crv koji nikad nigde neće igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << fudbal’ i da ‘njegova porodica treba da se iseli’.








View this post on Instagram















Jer kada brod tone uvek prvo pale misevi a kapetani iskusni na druge ce misliti!!!
A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Jan 29, 2019 at 9:56am PST


Prema rečima sagovornika Sveta, poznatog beogradskog advokata, krivične prijave koje je podneo Vranješ nemaju preteranu osnovu.
’Zaista retko, gotovo nikad, neko bude krivično osudjen zbog statusa na društvenim mrežama. Ne mislim da će Jelena Karleuša imati većih problema na sudu,’ kaže za Svet poznati advokat.








View this post on Instagram















👀
A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 14, 2018 at 12:56pm PST


Upućeni u ceo slučaj smatraju da Vranješ ovim tužbama želi da produži medijsku agoniju i da vidja Jelenu na sudu, što će svakako biti prava atrakcija za novinare.
SvetSvet
The post VEROVALI ILI NE! Nakon što joj je napravio PAKAO od života, Ognjen Vranješ sad tuži Jelenu Karleušu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.