OZBILJAN OBRT: Vranješ TUŽIO Karleušu! Oglasili se ADVOKATI, evo šta fudbaler TRAŽI od pevačice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OZBILJAN OBRT: Vranješ TUŽIO Karleušu! Oglasili se ADVOKATI, evo šta fudbaler TRAŽI od pevačice!

Situacija alarmantna.

Fudbaler Ognjen Vranješ podneo je krivične prijave protiv estradne pevačice Jelene Karleuše! Porno-skandal koji je izazvao "zemljotres" u Srbiji i regionu očigledno će dobiti epilog na sudu.

LUKAS BESAN KAO RIS ZBOG TUŽBE MARINE TUCAKOVIĆ: Kuću mi ne može uzeti JER JE NEMAM, samo želi pare!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
DEA ĐURĐEVIĆ NA POLIGRAFU: Otkrila zbog čega bi je Mladen "ubio"

Uz krivičnu prijavu, Vranješ je protiv pevačice podneo i dve dodatne tužbe u kojima od Karleuše potražuje višemilionski iznos. Vranješ je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu podneo zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti i odlučan je da na sudu istera pravdu zbog, kako navodi, "pretnji ubistvom"...

Nakon Duška, i Karleuša napušta Dubai: Pogledajte GDE SE JK sada uputila! (FOTO)

- Žalim tvoju ženu i tvoje dete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem s tobom - džabe ti je. Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje - piše, između ostalog, u ranijem saopštenju JK, što je jedan od razloga podnošenja krivične prijave.

MITROVIĆ SA KNEDLOM U GRLU PROGOVORIO NAKON ŠTO JE VIDEO DEU: Užasan bol i traumatična pozicija

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 19, 2019 at 7:30am PST

Istom sudu Vranješ je podneo i tužbu za naknadu materijalne štete, a vrednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je JK objavila. Takođe, Ognjen je podneo i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti  iz člana 138 Krivičnog zakona. Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će se protiv pevačice pokrenuti postupak.

ŽELJKO MITROVIĆ STIGAO NA VMA: U pratnji Mladena Mijatovića posetio Deu, a ONDA ih je sve IZNENADILA pitanjem!

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Feb 6, 2019 at 3:47am PST

Vranješovi advokati obrazložili su zbog čega se on odlučio na ovaj potez:

RUKA JE SPAŠENA, ALI NASTAO JE OVAJ PROBLEM: Novi detalji Deinog oporavka - Lekar otkrio O ČEMU JE REČ

- Javnosti je poznato da je u prethodnom periodu naš klijent Ognjen Vranješ doživeo niz uvreda i pretnji od Jelene Karleuše. Iz tog razloga, bili smo prinuđeni da podnesemo tužbu za naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti iz člana 138 Krivičnog zakonika, kao i privatnu krivičnu tužbu zbog krivičnog dela uvrede iz člana 170, stav 2 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika. Zahvaljujemo svim medijima koji su objektivno i nepristrasno izveštavali u prethodnom periodu, kao i širokoj javnosti na podršci našem klijentu Ognjenu Vranješu. Punomoćnici, advokat Milica Jaćimovski i advokat Branislav Bogdanović - piše u saopštenu.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranješ tužio Karleušu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Feb.2019, 09:02

Fudbaler Anderlehta podneo krivičnu prijavu - traži dva miliona za uvrede!..Gledaćemo se još - na sudu!..Fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ, podneo je dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv pevačice Jelene Karleuše, zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti...Vranješ...

Nastavak na Mondo...

VRANJEŠ PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV JELENE KARLEUŠE! Fudbaleru puko film, traži MILIONE OD JK i poručuje: Platićeš mi za sve...

Izvor: Kurir, 09.Feb.2019

Ognjen Vranješ rešio je da se s Jelenom Karleušom obračuna na sudu i protiv nje podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.