VERILA SE PO IZLASKU IZ ZADRUGE: Rekla je da! Zablistao skupoceni kamen na ruci! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 22:53

VERILA SE PO IZLASKU IZ "ZADRUGE: "Rekla je da!" Zablistao skupoceni kamen na ruci! (FOTO)

Sada je zvanično!

Jovana Tomić Matora već godinama boravi u rijalitiju. Gledaoci vole da je vide na malim ekranima jer se ne ustručava da iznese svoje mišljenje o rijaliti učesnicima.

Matora je poznata i po tome da je emotivna i da u svakoj seznoni ulazi u ljubavne priče sa zadrugarkama.

U šestoj sezoni "Zadruge" uplovila je u vezu sa Anitom Stanojlović. Iskreno nam je po izlasku priznala da ne može da kaže da voli Anitu, ali da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nešto vuče ka njoj i da ima emocije.

Anita je bila spremna da prokocka odnos sa porodicom i prijateljima jer je priznala da je zaljubljena u Matoru i da će biti sa njom po svaku cenu. Jovana je prva devojka sa kojom je ona ušla u odnos.

Jovana nije ravnodušna prema Aniti, ali joj je potrebno malo vremena da stekne poverenje u nju i da shvati šta želi od njihovog odnosa. Međutim, Matora je najnovijom objavom na svom Instagram profilu pokrenula lavinu komentara.

Jovana nema sumnje u svoj odnos sa najboljom drugaricom Tamarom, koju je često spominjala u "Zadruzi". Matora je sada objavila na ovoj društvenoj mreži kako drži najbolju drugaricu za ruku, a njenom prstu je zasijao skupoceni verenički prsten.

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23)

- Rekla je da - napisala je Matora u opisu fotogarije, a objavu je odmah komentarisala i njena drugarica:

- Rekla sam da - napisala je.

Ostaje nam da ispratimo da li je Matora verila Tamaru i na taj način njihovo prijateljstvo podigla na viši nivo ili je u pitanju šala.

BONUS VIDEO: Prvi susret Matore sa Anitinom majkom pred kamerama!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.