VERENE ZADRUGARKE ZAPOČELE ZAJEDNIČKI ŽIVOT! Osvanuo snimak Matore i Anite, popustile im kočnice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 19:15

VERENE ZADRUGARKE ZAPOČELE ZAJEDNIČKI ŽIVOT! Osvanuo snimak Matore i Anite, popustile im kočnice!

Jovana uživa u naručju svoje verenice!

Jovana Tomić Matora sinoć je zaprosila Anitu Stanojlović u emisiji "Zadruga - Narod pita", a već danas započele su zajednički život.

Matora je podelila momenat buđenja pored Anite, koja joj je sada zvanično i verenica, a definitivno već sada ne mogu jedna bez druge.

Iako im je veza bila poprilično turbulentna tokom rijalitija, sada je sve došlo na svoje. Matora napokon veruje u Anitinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubav, te su odlučile da stanu na ludi kamen.

Da podsetimo, Anita ima sina, kog će odgajati zajedno sa svojom izabranicom, a Matora je spremna na sve da usreći Stanojlovićevu, sa kojom je zaboravila i svoju najveću rijaliti ljubav - Sanju Stanković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.