VERA TI NE DOZVOLJAVA DA OTIMAŠ I KRADEŠ! Dalila etiketirana kao prevarant - Mirković tvrdi klela je Mitroviće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 22:00

"VERA TI NE DOZVOLJAVA DA OTIMAŠ I KRADEŠ!" Dalila etiketirana kao prevarant - Mirković tvrdi klela je Mitroviće!

Novi talas verbalnih udaraca...

Da je došlo do prekida saradnje Hajp produkcije na čelu sa Sašom Mirkovićem i Dalile Dragojević, sada svi dobro znamo. Kao i činjenica da je bivša zadrugarka postala deo ružičaste televizije pomirivši se sa porodicom Mitrović, koja joj je ukazala poverenje i dodelila emisiju na Red TV.

No, sa druge strane čini se da joj baš i ne cvetaju ruže. Bivši direktor popularne voditeljke je odlučio da je sudski goni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada je u novom saopštenju za javnost otkrio čak i one detalje za koje nismo ni znali da postoje. Evo o čemu je reč.

- Da ne bih pojedinačno odgovarao svima, na pitanja oko Dragijević-Mujić, ovako ću. Ne volim kada se ljudi foliraju. Što se Hajpa tiče i mene lično, Dakica može da ide gde god hoće, samo mora da vrati novac koji je uzela, pa se "naljutila" zato što ne može da "komanduje" u Hajpu. Lepo vrati novac firmi i meni lično i sve OK, želimo joj sve najbolje. Od firme je dobila za posao 15 honorara unapred, a od mene pozajmicu da bi kupila automobil. Dok ne vrati, za nas je samo običan prevarant i lopov i zato smo pokrenuli procese protiv nje, a ne zato što ona hoće da ide. Zamislite kada bi svako od vas unapred platio nekome za neki posao, a on kupi automobil i "naljuti se" i ne vraća ono što je uzeo. Pa ne ide to baš tako. Eto onako narodski rečeno, nisam siguran da joj i vera dozvoljava da otima tuđe. Onda nije vernica, a predstavlja se da jeste. Da je vratila ono što je uzela, mi bi joj poželeli srećan put gde god da ide, pa i kod te Milice i Željka koje je pljuvala i klela da su joj život uništili, prevarili i ostavili na ulici. Na kraju svako je kovač svoje sreće - glasilo je obraćanje Saše Mirkovića.

Da li će Dalila ostati imuna na sve ovo ostaje nam da saznamo, ali svakako je za naše kamere upravo pominjala ovu temu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.