VENČANJE JE ZAKAZANO DALEKO VAN SRBIJE - Ognjen Amidžić o trudnoj Mini i reakciji sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 01:57

"VENČANJE JE ZAKAZANO DALEKO VAN SRBIJE" - Ognjen Amidžić o trudnoj Mini i reakciji sina

Presrećan jer postaje otac.

Pred sam početak emisije "AmiG Show", Ognjen Amidžić je otkrio okupklljenim novinarima da je presrećan što je njegova izabranica Mina u drugom stanju i da jedva čeka da se porodi.

- Presrećan sam. Ovo sam želeo i čekao. Ne volim previše da pričam o tome jer sam sujeveran, pa se bojim da nešto ne ureknem. Od ovoga ne može biti ništa srećnije. Biću srećniji jedino kad beba dođe na svet. Mina je odlučila da ode na trudničko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ja sam je podržao. Smatram da treba da se odmara. Pomaže mi dosta i uvek će mi pomagati iza kamere, ali sam podržao njenu odluku da se ne slika, jer ne želi da je ljudi gledaju sa stomakom. Venčanje je odavno zakazno i biće daleko od Srbije, za mali broj ljudi. Znam koji je pol bebe, ali još uvek ne želim da otkrivam. Na kraju mi nije ni bitan pol, samo da je beba zdrava. Sin mi je presrećan - rekao je Ognjen koji je blistao od sreće.

Šta je još otkrio poslušajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.