VENČAĆEMO SE U CRKVI, sve sam mu OPROSTILA Marta Savić otkrila KADA će biti svečana ceremonija

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 00:09

"VENČAĆEMO SE U CRKVI, sve sam mu OPROSTILA" Marta Savić otkrila KADA će biti svečana ceremonija

Marta Savić novogodišnje praznike provodi u Dominikani i najmilijima je čestitala praznike putem telefona.

Mile Kitić i Marta Savić već godinama uživaju u skladnom odnosu. Iako je Marta uvek bila fizički lepa, poznatog folkera je privukla njena unutrašnja lepota.

Marta već godinama unazad živi u Dominikani, a sada je za "Informer" progovorila o braku sa Miletom, ćerki Eleni i tome da li bi uskoro majka i ćerka mogle da se nađu rame uz rame >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na bini i snime duet.

- Volim kada kažu da ima moju boju glasa, mada sam svesna da liči i na Mileta. Elena je miks oboje. Mada je tu specifičnost povukla na tatu. Nakon što je snimila pesmu "Pare" sa njim, logično je da se očekuje i neki projekat sa mnom. Ali, zasad, nemamo u planu. Možda nekad dođe zanimljiva numera, koja će imati smisla, pa i ukrstimo glasove - istakla je Marta za "Informer".

 O njenom braku sa pevačem dosta se spekuliše, te je Marta otkrila u kakvim su odnosima ona i Mile.

- Mile i ja se ne svađamo. Ne mogu da se setim kada smo se oko nečega raspravljali. Možda kada je Elena bila mala. Srodili smo se posle ovoliko godina zajedničkog života. Razumemo se i kada ćutimo. Jedno drugom smo ljubav i podrška i ove godine planiramo da se venčamo u crkvi. Rekla sam na početku razgovora da mi je "ravno do Kosova," šta se priča o mom "otvorenom braku". Prošli smo sve faze života i zaslužili smo da živimo slobodno i opušteno. Otvoreni smo jedno prema drugom i došli smo u te godine kada želimo da živimo u miru, bez suvišnih pitanja. Život nam je dovoljno turbulentan zbog posla, a biti uspešan sve ove godine nije lako. Zajedno smo i kad nismo. Svaku odluku donosimo u dogovoru. Možda smo drugima čudni, ali ja bih rekla da smo i više nego normalni - navela je za pomenute medije i dodala da li postoji nešto što svom suprugu nikada ne bi oprostila.

- Sve sam mu oprostila i sve bih mu oprostila. Na kraju krajeva, nemam ni šta da opraštam jer imam čoveka koji me voli - kazala je marta za "Informer".

Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posle toliko godina, doneli drastičnu odluku: Marta Savić otkrila da li nastavlja život s Miletom

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jan.2024

Supruga Mileta Kitića otkrila planove za ovu godinu. Estradni par Mile Kitić i Marta Savić dugo su važili za nekoga ko ima najskladniji brak na estradi. Međutim, poslednjih godina sve su glasnije priče o njihovom razvodu.. Antonio Ahel/ATAImages. . Supruga Mileta Kitića uživa na egzotičnoj...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.