Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jan.2024, 00:30

Posle toliko godina, doneli drastičnu odluku: Marta Savić otkrila da li nastavlja život s Miletom

Supruga Mileta Kitića otkrila planove za ovu godinu
Estradni par Mile Kitić i Marta Savić dugo su važili za nekoga ko ima najskladniji brak na estradi. Međutim, poslednjih godina sve su glasnije priče o njihovom razvodu.
Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Mileta Kitića uživa na egzotičnoj destinaciji Supruga Mileta Kitića, Marta Savić, poslednjih godina više vremena provodi u Dominikanskoj Republici gde ona i suprug imaju luksuzan stan na 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << metara od mora, a nedavno je otkrila i kako provodi vreme dok je tamo.
Jednom prilikom je Mile izjavio da su za stan u Dominikani izdvojili pozamašnu sumu novca, ali baš ta destinacija je bila želja njegove supruge i ćerke Elene.
“Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite”, ispričao je Mile Kitić.
Supruga Mileta Kitića je izjavila da je nakon pandemije shvatila da je Dominkana mesto gde želi da provodi što više vremena i nakon toga su kupili stan od 200 kvadrata koji je pevačica nekoliko meseci sređivala i renovirala.
“Volim sunce i more. Poznato je da sam putovala svake zime na neku daleku sunčanu destinaciju, ali sam se zaljubila u Egipat i Dominikanu. Kad god sam mogla odlazila sam u te zemlje. Poslednjih godina ne samo zbog uživanja, već i zbog zdravlja. Desilo se da sam za vreme Kovida ostala zarobljena u Dominikani u koju sam došla na 3 nedelje, ali sam ostala šest meseci. Tada sam shvatila da ovde moram da svijem dom. Ostvarila sam tu želju i srećna sam zbog toga, jer život koji sada vodimo je potpuno drugačiji”, rekla je Marta Savić.
“Hedonista sam i noćna ptica. Dugo spavam i moj dan počinje u podne. Nakon ustajanja se prošetam do plaže, koja je udaljena 5 minuta od stana. Imam ovde puno prijatelja sa kojima odlazim u izlaske ili, pak, pripremamo večeru kod kuće. Ispunim dan i izletima, masažama, tretmanima… Trudim se da maksimalno uživam.”
Instagram

Supruga Mileta Kitića i pevač otvoreno o braku i planovima za budućnost Kako su i sami izjavili, supruga Mileta Kitića i pevač već godinama žive na različitim adresama.
“Ja odem na turneju po Americi, a ona me ne zove pet dana, ne pita koliko sam para zaradio. Isto tako ni ja nju ne pitam. Ona ode u Hurgadu ili na Dominikanu i ne javlja se 15 dana. Toliko smo godina zajedno da je dobro da nekad poželimo jedno drugo”, izjavio je pevač jednom prilikom i dodao:
“Pisali su sve i svašta o nama. Milion puta sam pročitao da se razvodimo, ali to nema veze sa istinom. Mi se nikad nismo posvađali po tom pitanju toga gde je ko, šta i kako”, rekao je pevač, dodavši da je se tajna dugog i srećnog braka, zasnovanog na poverenju.
Rajko Ristić

Pevačica se takođe osvrnula na svoj i Miletov brak koji je često tema medija upravo zbog razdvojenosti, te je otkrila da planiraju da se venčaju u crkvi uskoro.
“Mile i ja se ne svađamo. Ne mogu da se setim kada smo se oko nečega raspravljali. Možda kada je Elena bila mala. Srodili smo se posle ovoliko godina zajedničkog života. Razumemo se i kada ćutimo. Jedno drugom smo ljubav i podrška i ove godine planiramo da se venčamo u crkvi”, rekla je pevačica
Pročitajte Ostavila ga kad je najteže – Mile Kitić u velikim dugovima, Marta spakovala kofere i otišla u Dominikanu Supruga Mileta Kitića otkrila da ne želi da živi u prošlosti i da je analizira, a kako kaže, Miletu je sve oprostila.
“Ne živim u prošlosti i ne analiziram. Ne razmišljam o tome šta je bilo. Žrtve su oni koji se vraćaju nazad. Oni su nezadovoljni i za to krive druge. Na sebe gledam kao na ženu koja je živela život i radila onako kako sam mislila da treba. Biti žena i majka je požrtvovano samo po sebi. Iz tog razloga, zasluženo, mogu da budem ono što želim i da se posvetim sebi. Otvoreni smo jedno prema drugom i došli smo u te godine kada želimo da živimo u miru, bez suvišnih pitanja. Život nam je dovoljno turbulentan zbog posla, a biti uspešan sve ove godine nije lako. Zajedno smo i kad nismo. Svaku odluku donosimo u dogovoru. Možda smo drugima čudni, ali ja bih rekla da smo i više nego normalni. Sve sam mu oprostila i sve bih mu oprostila. Na kraju krajeva, nemam ni šta da opraštam jer imam čoveka koji me voli.”
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images, Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.