Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKOVA BIVŠA SMANJILA SILIKONE: Ovako izgleda nakon intervencije (FOTO)

Dizajnerka i bivša manekenka Ana Rajković pre par meseci je podarila sina golmanu srpske reprezentacije Predragu Rajkoviću. Njih dvoje su nasledniku dali ime Relja, a čini se da se i mama i tata odlično snaze u najvažnijoj ulozi u životu. Ana je ubrzo nakon porođaja uspela da skine višak kilograma, a svoj uspeh je podelila The post VELJKOVA BIVŠA SMANJILA SILIKONE: Ovako izgleda nakon intervencije (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

REMONT Prošle godine se udala za srpskog fudbalera, letos se PORODILA, a sada je IZVADILA SILIKONE IZ USANA i evo kako izgleda

Izvor: Blic, 20.Nov.2019

Bivša manekenka Ana Rajković pre par meseci je podarila sina sebi i golmanu srpske reprezentacije Predragu Rajkoviću, kome se zarekla na večnu ljubav prošle godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.