Zgodna žena poznatog fudbalera smanjila usne, evo kako sada izgleda! (foto)

Izvor: Story, 19.Nov.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgodna žena poznatog fudbalera smanjila usne, evo kako sada izgleda! (foto)

Bivša manekenka Ana Rajković i supruga proslavljenog fudbalera Predraga Rajkovića pre nekoliko meseci se porodila i na svet donela zdravog sina. Budući da je već nekoliko meseci prošlo od porođaja, na Instagramu mogli smo da primetimo da lepa dizajnerka i više nego uživa u majčinskim danima, međutim pored svakodnevnih obaveza rešila je i da se ... The post Zgodna žena poznatog fudbalera smanjila usne, evo kako sada izgleda! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELJKOVA BIVŠA SMANJILA SILIKONE: Ovako izgleda nakon intervencije (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2019, 01:11

Dizajnerka i bivša manekenka Ana Rajković pre par meseci je podarila sina golmanu srpske reprezentacije Predragu Rajkoviću. Njih dvoje su nasledniku dali ime Relja, a čini se da se i mama i tata odlično snaze u najvažnijoj ulozi u životu. Ana je ubrzo nakon porođaja uspela da skine višak kilograma,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.