VELJKOV TAST OTKRIO kako su budući zet i njegova ćerka upoznali i šta je to NIJEDNA DRUGA NEMA, A BOGDANA IMA

Izvor: Svet, 27.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKOV TAST OTKRIO kako su budući zet i njegova ćerka upoznali i šta je to NIJEDNA DRUGA NEMA, A BOGDANA IMA

Veljko Ražnatović sledeće godine ženi se Bogdanom Rodić, a o njihovoj veridbi je pričala Srbija.
Danijela i Bogdan Bogadnović, Bogdanini roditelji, otkrili su kako je njhova mezimica upoznala Veljka.
“Počelo je prošle godine na Kopaoniku, na dočeku Nove godine… Nataša, naša druga ćerka, i Anastasija su se znale, pa su se tako upoznali Veljko i Bogdana i onda je krenulo najpre neko šmekanje, kasnije veza”, kaže gospodin Rodić.
Roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Cecine snajke u početku su mislili da veza nije ozbiljna i nisu verovali da će prerasti u nešto ovako. Takođe, veruje da ni Veljko nije mogao da zamisli da devojke poput Bogdane još postoje.

“Možda on dečko nije imao takvu devojku pre. Možda je imao drugih devojaka, ali verovatno on to u Beogradu nije mogao videti. Bogdana je kućevna i sposobna devojka. Porodična je, ceni prave vrednosti”, rekao je Bogdan o najmlađoj ćerki, a piše “Alo!”.
Bogdana je veoma vredna. Iako živi sa dečkom, ona pomaže roditeljima.
svetsvet
The post VELJKOV TAST OTKRIO kako su budući zet i njegova ćerka upoznali i šta je to NIJEDNA DRUGA NEMA, A BOGDANA IMA appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.