VELIKI TRANSFER - pobednik rijalitija večeras ulazi u BAR! Iskusna zvezda koja zna da napravi ŠOU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2021, 19:34

VELIKI TRANSFER - pobednik rijalitija večeras ulazi u "BAR"! Iskusna zvezda koja zna da napravi ŠOU

Imaće posebnu ulogu

Iako je prošlo tek nedelju dana od početka emitovanja, u rijalitiju "Bar" već je postalo burno. Produkcija je ovog puta pripremila iznenađenje, kako za učesnike, tako i za gledaoce.

Kao što je već najavljeno, u "Bar" večeras ulazi nova učesnica, atraktivna devojka, koja će zasigurno pomrsiti konce mnogim koleginicama i kolegama!

Pored ovog, sprema se još jedno veliko iznenađenje! Osim lepe, mlade dame poznate u regionu, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Bar" ulazi i jedan muškarac!

U pitanju je mladić od 23 godine i živi u jednoj od naših komšijskih zemalja. Već se oprobao u nekim rijaliti programima, kada je odneo pobedu i glavnu nagradu!

Sebe opisuje kao dinamičnog, brzopletog i ćudljivog, a ne libi se da se suprotstavi svakome ko mu stane na žulj. Takođe, obožava da je vođa, a ne libi se da se bori i izbacuje ostale takmičare, posebno najveće konkurente. O kome je reč, ostaje da saznamo večeras na Kurir televiziji.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Oni imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARA naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.