VELIKI ŠEF JOJ POMOGAO: Ani se dugo sviđa David, a sada je KONAČNO USPELA da... ŠOK! A Aleksandra? ZABORAV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI ŠEF JOJ POMOGAO: Ani se dugo sviđa David, a sada je KONAČNO USPELA da... ŠOK! A Aleksandra? ZABORAV!

Iju, opako.

Jovana Tomić Matora probudila se kraj omiljene osobe Ane Korać u zadrugarskom hotelu, kao ovonedeljni vođa, po prvim zvucima muzike koju je Veliki šef odabrao za ovaj dan. Samo nekoliko trenutaka pošto je otvorila oči imala je i šta da vidi - Koraćeva je klekla na krevet pa zavodljivo zamešala kukovima. U protekloj sezoni, javnost je otkidala na njenu harizmatičnu devojku Sanju Stanković, a sada Ana žari i pali!

Pogledajte rezultate
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sanji sigurno nije baš svejedno. Bez obzira u kakvim su odnosima, Matora joj nedostaje i, kako je sama nedavno istakla, stalno misli na nju i prati dešavanja iz rijalitija do kasnih sati.

S druge strane, Ani mora da je laknulo pto se mal osklonila iz centra svih zbivanja. Kako je počela da gaji simpatije prema Davidu a zatim i čula razne priče iz privatnog života duboko se razočarala.

- Sad kad sam čula sve ovo - daleko mu lepa kuća i sve živo - žustro je odgovorila vrela crnka tom prilikom, a Veliki šef joj je uz pomoć muzike pomogao da ga zaboravi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.