VEČERAS JE POSLEDNJA ZADRUGOVIZIJA! Učesnici moraju da ispune JEDAN uslov - očekuje se LUDILO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 11:37

VEČERAS JE POSLEDNJA ZADRUGOVIZIJA! Učesnici moraju da ispune JEDAN uslov - očekuje se LUDILO! (VIDEO)

Pripreme su u toku.

Pre nekoliko dana Veliki šef iznenadio je kako zadrugare, tako gledaoce "Zadruge" lepom vešću. Zadrugari će imati priliku da još jednom, poslednji put u četvrtoj sezoni "Zadruge", pokažu svoje talente na večerašnjoj ''Zadrugoviziji''.

Pripreme su u punom jeku, a zadrugari su vrlo uzbuđeni zbog svojih nastupa predstojeće subotnje večeri.

Grupe:

KRISTIJAN I KRISTINA - MIŠEL, MILJANA I MINA - LEPI MIĆA I NADICA - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SHA I JELENA - SANJA, CAR I ALEKSANDRA - MAJA I JANJUŠ - STEFAN I JOVANA - RIALDA, KENAN I MATORA - FRAN I PAULA - BORA, MILICA I NECA - NATAŠA, ERMINA I DRAGANA - SANDRA I MARKO - TEODORA I ČORBA

Na poslednjoj Zadrugoviziji u ovoj sezoni učesnici će se takmičiti u pevanju, a pobednika ovog takmičenja ce birati gledaoci, novinari i stručni žiri. Osim pevanja, neophodno je da tokom izvođenja pokažu kreativnost. Veoma je važno da nastupi budu originalni i da svaku tačku obeleži lični pečat svake grupe. Zadrugari su sami birali pesme, ali tako da ih numera koju su odabrali asocira na "Zadrugu" i njihovo učešće u rijalitiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DVE DUPLE KRUNE NA ZADRUGOVIZIJI! Ovo su svi POBEDNICI uzbudljivog takmičenja! Publika i žiri su rekli svoje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 07:59

Uzbudljivo veče je za nama!..Sinoć se u "Zadruzi 4" odigrala poslednja "Zadrugovizija" ove sezone, posvećena pesmama koje najbolje opisuju situacije koje su se dogodile u Beloj kući. Nakon što se 13 grupa predstavilo, usledila je dodela nagrada...Prvi je glasao novinarski žiri, koji su činili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.