DVE DUPLE KRUNE NA ZADRUGOVIZIJI! Ovo su svi POBEDNICI uzbudljivog takmičenja! Publika i žiri su rekli svoje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 07:59

DVE DUPLE KRUNE NA ZADRUGOVIZIJI! Ovo su svi POBEDNICI uzbudljivog takmičenja! Publika i žiri su rekli svoje!

Uzbudljivo veče je za nama!

Sinoć se u "Zadruzi 4" odigrala poslednja "Zadrugovizija" ove sezone, posvećena pesmama koje najbolje opisuju situacije koje su se dogodile u Beloj kući. Nakon što se 13 grupa predstavilo, usledila je dodela nagrada.

Prvi je glasao novinarski žiri, koji su činili članovi mnogobrojnih domaćih redakcija, uključujući i portal "Srbija Danas". Predstavnici sedme sile dodelili su svoje glasove, a najviše poena osvojili su Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomić Matora, Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović. Veliki šef je i ove noći spremio bogate nagrade za pobednike, a Matora, Rialda i Kenan su se oduševili kada su videli šta su dobili i zahvalili se novinarskom žiriju što je baš njih odabrao za pobednike.

- Ja nisam očekivao, iznenađen sam - rekao je Kenan.

- Iznenađena sam, moji favoriti su Teodora i Čorba. Hvala svima! - rekla je Matora.

Oni su dobili paket pun potrepština, kao i obuću Šafran.

Korisnici popularne društvene mreže Fejsbuk dobili su priliku večeras da odaberu svoje pobednike poslednje "Zadrugovizije" aktuelne sezone, i to putem zvaničnog Fejsbuk profila "Zadruge".

Ubedljivo najviše glasova osvojila je grupa koju čine Jovana Tomić Matora, Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović. Oni su u bekstejdžu primili bogatu nagradu koju je pripremio Veliki šef i zahvalili se fanovima koji su ih doveli do trona. Ovo je druga nagrada koju su njih troje osvojili večeras, kako su pre toga bili i pobednici novinarskog žirija.

Korisnici društvene mreže Instagram dobili su priliku da putem zvaničnog profila Zadruge na ovoj popularnoj mreži glasaju za svoje favoriti, tako što su ostavljali lajkove na storije svojih favorita.

Najviše lajkovala imala je grupa Paula Hublin i Fran Pujas. Oni su u bekstejdžu primili bogatu nagradu koju je Veliki šef pripremio za pobednike Instagram glasanja, te se zahvalili korisnicima ove popularne društvene mreže što su ih doveli do prvog mesta.

- Hvala vam puno! Meni su bili svi super! - rekla je Paula.

Jedna od nagrada koju je publika dodelila bila je i TikTok nagrada. Članovi popularne društvene mreže glasali su tokom cele noći za svoje favorite.

Kada je obavljen presek glasova, najviše lajkova na društvenoj mreži imali su Paula Hublin i Fran Pujas, te su oni postali pobednici i TikTok glasanja i odneli bogatu nagradu koju je pripremio Veliki šef. Zadrugari su dobili aplauz od svojih cimera, te su se zahvalili publici zbog koje su izbili na prvo mesto u večerašnjem glasanju.

- Ja nemam TikTok, Paula ima, pa će me naučiti - rekao je Fran.

Nakon što su proglašeni pobednici novinarskog žirija i pobednici društvenih mreža, došlo je vreme da publika i zadrugari saznaju ko je ostavio najjači utisak na stručni žiri. Članovi stručnog žirija poslednje "Zadrugovizije" četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu bili su Kija Kockar, Stanija Dobrojević, Ljupka Stević, Dejan Milićević i Nenad Sinđelić Gastoz.

Svaki član stručnog žirija podelio je svoje poene po dobro poznatom sistemu glasanja, a najviše bodova osvojili su Nadica Zeljković i Lepi Mića. Ono što je bilo zanimljivo tokom glasanja je da je Kija naglasila da daje 0 poena Kristijanu Goluboviću, kao i Nenadu Aleksiću Ša, dok je Stanija Goluboviću dala 2 poena za "stara dobra vremena".

- Očekivala sam od svoje ćerke 12 poena, ali ne i pobedu - rekla je Nadica.

- Hvala stručnom žiriju za poštovanje - dodao je Lepi Mića.

Veliki šef je pobednike stručnog žirija spremio bogatu nagradu, koju su oni preuzeli u bekstejdžu. Takmičari su se zahvalili članovima žirija što su baš njih izglasali za pobednike, a voditelji su najavili da je došlo vreme za glavnu nagradu ove noći - pobednike SMS glasanja.

 Milionski auditorijum je cele noći glasao putem SMS poruka za svoje favorite, a voditelji su otkrili ko je osvojio najviše glasova.

Pogledajte rezultate

Voditelji su saopštili zadrugarima i publici da je najviše SMS glasova stiglo za Miljanu Kulić, Mišela Gvozdenovića i Minu Vrbaški, te da su oni osvojili najbogatiju ove noći, koju je pripremio Veliki šef. Takmičari nisu mogli da veruju da su baš oni osvojili glavnu nagradu, te su se zahvalili publici koja ih je dovela do trona. Cimeri su ih nagradili aplauzom, a zatim i čestitali na putu do Bele kuće.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠA BRUTALNO KAŽNJEN ZBOG TARE Simova pokušala preko pevačice da mu prenese poruku, evo koliko su novca uzeli reperu

Izvor: Blic, 13.Jun.2021

Sinoć se u "Zadruzi 4" odigrala poslednja "Zadrugovizija" ove sezone. Takmičari su pevali u grupama koje je odredio Veliki šef, a Nenad Aleksić Ša je izvodio pesmu "Pravila" zajedno sa Jelenom Batos. Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.