VEĆ JE STIGLA DA PROMENI IZGLED! Pobednica Zadruge više ne izgleda ovako, evo šta je uradila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 20:33

VEĆ JE STIGLA DA PROMENI IZGLED! Pobednica Zadruge više ne izgleda ovako, evo šta je uradila (FOTO)

Da li vam se sviđa?

Pobednica treće sezone ''Zadruge'' Iva Grgurić nakon završetka rijalitija odlučila je da osveži svoj izgled, pa je danas posetila frizerski salon.

 Iva je promenila frizuru, te sada izgleda skroz drugačije.

Ona je potamnila kosu i stavila nadogradnju, pa se odmah pohvalila pratiocima na Instagramu. Promena je očigledna, a pratioci su oduševljeni!

Meni je bilo divno u emisiji Narod pita @pink.rs Sutra gledajte obavezno @amigshow @ognjenamidzic Haljina: @diline_dresses ❤️

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on Jul 13, 2020 at 10:46am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBEDNICA ZADRUGE 3 VIŠE NE IZGLEDA OVAKO Iva Grgurić se odlučila na promenu! Pogledajte njeno NOVO IZDANJE

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Pobednica treće sezone ''Zadruge'' Iva Grgurić nakon završetka rijalitija odlučila je da se ulepša, te je danas posetila frizerski salon u kojem je promenila frizuru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.