VAU, PRAVA BOMBA! Sestra naše popularne pevačice je SMRŠALA 50 KG, a evo kako SADA izgleda! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAU, PRAVA BOMBA! Sestra naše popularne pevačice je SMRŠALA 50 KG, a evo kako SADA izgleda! (FOTO)

Zablistala!

Mlađa sestra popularne pevačice Ane Kokić podjednako je atraktivna, a pre nekoliko godina izgledala je potpuno drugačije. Ona ne krije da je uspela da dobije bitku sa kilogramima, zbog čega joj se mnoge devojke obraćaju za savet.

A post shared by Maja Kokic (@majakokic) on Apr 21, 2019 at 1:37am PDT

Maja je dugo vodila bitku sa viškom kilograma, te je u jednom trenutku, kako je sama navela, uspela da smrša čak 50 kilograma i da dovede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju liniju u red.

Maja Kokić je sedam godina mlađa od Ane, a njih dve su veoma vezane. Pored toga što su sestre, njih dve su i najbolje drugarice i često provode vreme zajedno. Maja je bila velika podrška Ani tokom njene karijere, ali i tokom teških trenutaka u privatnom životu.

A post shared by Maja Kokic (@majakokic) on Jun 1, 2013 at 3:52pm PDT

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.