VANREDNO ZAUSTAVLJENO EMITOVANJE Narod pita! Darko prekinuo program zbog strašne poruke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 08:07

VANREDNO ZAUSTAVLJENO EMITOVANJE "Narod pita"! Darko prekinuo program zbog strašne poruke (VIDEO)

Ovo je bilo potpuno nepredvidivo!

Sinoć je održana emisija "Narod pita" a voditelj Darko Tanasijević, ugostio je ljubavni par Maju Marinković i Bilala Brajlovića, koji su gledaocima bili veoma inspirativni.

U toku emisije se uključila i njihova bivša cimerka i zadrugarka Milica Veselinović, inače Brajlovićeva bivša devojka, a povod njenog prekidanja emisije bio je otrov upućen Marinkovićevoj. Bila je veoma opaka u komentaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Oglasila se Milica Veselinović i napisala: "Neki na FDU su promašili vrata, ovo je Zadruga" - pročitao je Darko.

- Ona je nezadovoljna što je Bilal imao emociju samo prema meni. Ona je gubitnica, ali veruj mi da me ne dotiče. Ona i ja smo rešile sve. Ona zna da Bilal samo mene voli - odbrusila je Maja.

- Bilale, da li je Milica mislila na tebe? - upitao je Darko.

- Ovde sam došao sa namerom, a ko hoće na fakultet... Napisala mi je jednu poruku na koju nisam odgovorio, onda je zvala mog brata. Tražila je i meni broj. Molim Boga da sad nešto kaže pa da ja krenem da pričam - kazao je Bilal.

- Bilal je neko ko je samo moj. Ja sam apsolutno upućena u svaku poruku. Sve znam, on meni sve priča. Niko nas ne interesuje - kazala je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.