VANREDNI HAOS: Nikad viđeno izbacivanje - SVE promenjeno! Miljana NAPUSTILA Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNI HAOS: Nikad viđeno izbacivanje - SVE promenjeno! Miljana NAPUSTILA "Zadrugu"

Odlučeno.

Trebalo je da bude običan petak, ali produkcija rijalitija "Zadruga" je želela da dodatno zakomplikuje stvari. Veliki šef je organizovao vanredno izbacivanje.

Nominovali su sami učesnici, a nominovane su bile tri dame - Olja Bajrami, Katarina Keti Ristić i Miljana Kulić.

Među zadrugare je ušao i voditelj Ognjen Nestorović da kod Proročice saopšti odluku publike.

Na kraju, najmanje glasova je imala Keti, ali nije odmah bila izbačena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego je otišla u duel sa zadrugarom koji je imao najmanje glasova od svi ostalih učesnika (tri nominovane, dva potrčka - Miki i Nadežda i vođa Bane Čolak).

I naredni duel je ženski duel, jer je u megdanu s Katarinom - Miljana Arsić. Ostaje nam da vidimo ko će pobediti i ostati u trci za glavnu nagradu.

U njihovom duelu, rezultat je bio ubedljiv - 89:11 odsto i to u korist Katarine, tako da je Miljana napustila "Zadrugu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.