Uživo u programu OBRIJALA GLAVU na ćelavo! Evo kako izgleda kontroverzna učesnica Zadruge nakon skandala

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 18:41

Uživo u programu OBRIJALA GLAVU na ćelavo! Evo kako izgleda kontroverzna učesnica Zadruge nakon skandala

Iznenadićete se kako izgleda posle svega.

Bivša rijaliti učesnica Zerina Hećo, u martu 2019. godine ostavila je ceo Balkan u šoku kada je uživo u programu napravila do tada neviđeni skandal.

Naime, ona je nakon Igre istine u popularnom rijalitiju "Zadruga" te godine, otišla u kupatilo i makazama isekla svoju dugu crnu kosu uživo pred kamerama, nakon čega je brijačem obrijala glavu na ćelavo.

U tom trenutku, ceo region bio je šokiran scenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se odvijala pred njihovim očima, pa se i dan danas svi sećaju ovog Zadrugarkinog postupka.

Zerina Hećo je tada, kako je i sama izjavila, navodno mislila da je bolesna i nije mogla da gleda kako joj kosa opada, pa je odlučila da sama završi sa tim i da olakša sebi muke. Ipak mnogi tvrde da je to uradila jer je doživela nervni slom nakon raskida sa tadašnjim partnerom Vladimirom sa kojim je u tom periodu proživljavala burne trenutke, te je odlučila da ode korak dalje i preduzme krajnje mere.

Odmah nakon toga napustila je "Zadrugu", a mnogi su na nju već i zaboravili jer se dugo nigde nije pojavljivala u javnosti. Ipak, nakon svih drama i skandala, odlučila je da nestane na neko vreme, a sada se redovno oglašava na svom Instagram nalogu gde se može videti da danas izgleda još brutalnije nego u vreme kada je bila učesnica popularnog rijalitija.

Zerina je sada sa svojim fanovima podelila fotografiju na kojoj se vidi njena duga, crna, nadograđena kosa, a mora se priznati da joj je i linija nikad bolja.

Zerina danas živi jedan srećan i ispunjen život, a promenivši svoj život iz korena, prirodno je bilo da promeni i svoj izgled. Nakon brojnih skandala koji su je neprestano pratili u javnom životu, nekadašnja zadrugarka danas uživa s bogatim mužem Grkom i ćerkom, a na svom Instagram profilu neretko deli sa pratiocima zanimljive događaje iz svog života, kao slike sa putovanja na koja često ide.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.