Uvrnuto: Raduje se rođenju deteta, a nije trudna!

Izvor: Tracara.com, 15.Okt.2014, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvrnuto: Raduje se rođenju deteta, a nije trudna!

Kim veruje duhovnicima (foto: hawtcelebs) Kim Kardashian je još jednom uspela da privuče pažnju medija koji su preneli vest da je ova 33-godišnja starleta presrećna zbog rođenja drugog deteta iako još uvek nije trudna. Prema informacijama koje je sa novinarima podelila jedna od zvanica koja se našla na istom događaju kao i Kim, TV zvezda navodno slepo veruje duhovniku koji joj je rekao da će u skoroj budućnosti ponovo postati majka i već se raduje tome. Bilo da je ovaj vidovnjak u >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pravu ili ne, mala North West sigurno može očekivati brata ili sestru jer je Kim ranije ove godine u emisiji kod Ellen Degeneres izjavila da se sigurno neće zadržati na jednom detetu. „Volela bih da imam dvoje dece. Mada, sa druge strane, ja imam toliko braće i sestara i svi oni su moji najbolji prijatelji. Volela bih da i moja deca imaju nešto takvo. Ali, za početak sam zacrtala dvoje dece, pa ćemo videti šta će biti dalje.“ istakla je Kim.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Zašto Kanye West ne želi da Scott Disick priđe njegovoj ćerki?

Izvor: Tracara.com, 16.Okt.2014, 17:14

Zabrana prilaska maloj Nori (foto: Eonline) Kanye West ne želi Scott Disicka ni blizu svoje ćerke North West i to je izričito naglasio svim članovima porodice Kardashian. Kako izvor blizak porodici Kardashian navodi za Hollywood Life poznati reper je saopštio svojoj ženi Kim i ostalim članovima...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.