Uvredila je svakog časnog čoveka koji radi na njivi - Anitina majka se besno oglasila: Neće više da ćuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 00:12

"Uvredila je svakog časnog čoveka koji radi na njivi" - Anitina majka se besno oglasila: Neće više da ćuti

Angelina je presrećna zbog njene ćerke i njene veze sa Anđelo, ipak ovo joj je zasmetalo.

Angelina, majka učesnice "Elite" Anite Stanojlović, presrećna je zbog toga što je njena ćerka konačno u skladnoj vezi s Anđelom Rankovićem.

Ona je u razgovoru za Pink.rs priznala kako gleda na njihov odnos, a potom se osvrnula na komentare da je Anđelo priznao njenu ćerku za devojku isključivo pod njenim i pritiskom Lepog Miće.

- Za sada mi deluju jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skladno, vidim da je ona srećna i da joj to sve prija, onda sam srećna i ja. Odnos im nije turbulentan, zdrav odnos ću uvek podržati. Itekako se emocija kod njih razvija svakim danom, to vidimo, stalno su zajedno, jedno u drugom su pronašli mir. Anđelo joj daje dobre savete, podrška joj je tamo ogromna i lavovski brane svoju vezu, bez da upute ijednu uvredu drugima onako kako oni njih vređaju i pokušavaju da gaze. Iskreni osmesi, zagrljaji i pažnja koju pružaju jedno drugom daju mi za pravo da mislim da ova veza svakim danom sve više jača. Na te priče se uopšte ne obazirem, kada neko neće nekoga uzalud mu je da cela država vrši pritisak, a ne neka Angelina i Lepi Mića - kaže Angelina, koja je primetila da su učesnici "Elite" ljubomorni na njenu ćerku i Anđela, naročito Maja Marinković.

- Ljubomora svakako da postoji, na silu se guraju u njihovu temu i skaču kada su pitanja za njih, dok Anđelo i Anita ne reaguju na pitanja njima upućena, niti ih zanimaju. Ni jednom nisam videla da novinar postavi pitanje Maji ili drugima, a da skaču Anđelo i Anita. Maja svojim uvredama govori o sebi, nije moje da je komentarišem, samo ću reći da narod nema kolektivnu amneziju.

U razgovoru za Pink.rs, Angelina je prokomentarisala Milenu Kačavendu, koja stalno (mnogi smatraju - podrugljivo i nipodaštavajuće) ističe da Anitina majka radi na njivi.

- Poštenog posla niko ne treba da se stidi, ruke uprljane radom mirišu na dostojanstvo. Nisam učesnik rijalitija tako da ne znam na koji to ja način tamo vedrim i oblačim, kada sam ušla tamo na 10-15 minuta samo sam im rekla šta radim i čime se bavim u životu kako bih skinula ljagu sa sebe da me je neko izdržavao jer im je to tema mesecima bila. Sve što kaže dotična govori o njoj, nije ona samo mene uvredila tim, uvredila je svakog časnog čoveka koji radi na njivi i tako prehranjuje svoju porodicu. Gospođa iz Beograda ne treba da deli ljude po mestu prebivališta i po poslu kojim se bave. Jadan je onaj koji mora drugog da ponizi kako bi sebe uzdigao - jasna je Angelina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/Pink.rs/preneo T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.