Uspešno krili: Najveći zavodnik među srpskim glumcima bio sa čuvenom Klaudijom iz Igre sudibne

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 08:00

Uspešno krili: Najveći zavodnik među srpskim glumcima bio sa čuvenom Klaudijom iz "Igre sudibne"

Veza nije potrajala, a ubrzo nakon rakskida Danina se udala i rodila dete.

Trenutno je publici poznata kao Klaudija,  a ni glumac Viktor Savić nije ostao imun na nju.

Viktor Savić, jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacije itekako privlači pažnju gledalaca što svojim ulogama u filmovima i serijama, ali i svojim privatnim životom.

Medijima je njegov privatan život uvek bio zanimljiv, svoju vezu sa Sarom Jovanović, poznatijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao Sara Jo, nije uspeo da sakrije, ali ni vezu sa glumicom Daninom Jeftić.

Priznao je da je  pre mnogo godina bio u vezi sa koleginicom Daninom Jeftić. Glumci su zajedno igrali u seriji "Montevideo, Bog te video", gde je glumica imala ulogu Rose, a glumac ulogu Milutina Ivkovića. Da li je njihova veza bila aktuelna za vreme snimanja serije, još nije poznato javnosti.

Njihova veza nije dugo potrajala, a Danina je kasnije imala jedan brak, u kojem je dobila sina Maksima.

Glumica je danas poznata po ulozi Klaudije u trenutno najgledanijoj seriji "Igra sudbine".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.