Uskoro premijera: Snoop Dogg snimio duet sa Ljupkom Stević?!

Izvor: Tracara.com, 21.Jul.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro premijera: Snoop Dogg snimio duet sa Ljupkom Stević?!

Koja li ga je to srećnica upecala? (foto: ESPN) Slavni reper Snoop Dogg je u svojoj karijeri sarađivao sa megazvezdama poput Justina Timberlakea, Pussycat Dolls, Pharella, ali kako se spekuliše ovih dana, u biografiji saradnji Snoop bi mogao da navede i jednu srpsku pevačicu. Naime, u medijima se pojavila informacija da je jedna naša pevačica uspela da dođe do Snoop Dogga, sa kojim je sada ostvarila i saradnju, a navodi se i da će njihov singl ugledati svetlost dana već za nekoliko dana. Informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je brzo dospela do korisnika društvenih mreža, koji sada polemišu koja je to Srpkina koja će na svom albumu pored naziva pesme imati dopisano, feat. Snoop Dogg, a korisnici Twittera najviše spekulišu da je u pitanju pevačica Ljupka Stević. Šta mislite? Da li je Ljupka zaista ta koja je snimila pesmu sa Snoopom, ili je ipak u pitanju neka druga pevačica koja će možda dobiti i svetsku slavu?

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV SPOJ! Ljupka Stević i Snoop Dogg!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2015, 09:39

Srpska pevačica snimila duetsku pesmu sa poznatim reperom..Foto: Facebook/val hovanesian..  Pevačica Ljupka Stević biće prva Srpkinja koja je snimila duet sa legendarnim "Snupom"...Verovali vi ili ne, tek Ljupka je sada na "listi" na kojoj se nalaze 2Pac, Dr Dre, Farel, Pussycat Dolls, Džastin...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.