Upravo smo videle ubedljivo najjednostavniji trik za nanošenje ajlajnera! I traje bukvalno sekundu!

Izvor: Svet, 06.Dec.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravo smo videle ubedljivo najjednostavniji trik za nanošenje ajlajnera! I traje bukvalno sekundu!

Obožavamo tu elegantnu tanku crtu izvučenu tušem! Uvek učini naš mejkap sofisticiranijim i pridoda vamp šmek. Isto tako, znamo koliko nam je mrsko i teško da je izvučemo i koliko samo truda zahteva!
Foto: Gulliver/Getty Images Ponekad nam se učini da je iscrtavanje očiju toliko težak zadatak da ni profesionalnim šminkerima ne ide od ruke da izvuku divnu, simetričnu crtu ajlnajera na oba oka. Ipak, oni imaju svoje “tajne” i mi ih rado praktikujemo i “krademo”, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << čak ni uz njih ovo nije laka umetnost.
Neretko nam treba više vremena nego što smo planirali ili jednostavno teško možemo da napravimo dve identične crte – jedna je uvek manja ili nedovoljno “mačkasta”.
No, čini se da je mukama došao kraj! Postoji izum koji reševa stvar za sekundu, bukvalno!

A video posted by The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) on Nov 5, 2016 at 2:21pm PDT

Pročitajte i… Vraća nam se zaboravljeni beauty trend i žene ga prosto obožavaju. Da li ste probale draping?

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Upravo smo videle ubedljivo najjednostavniji trik za nanošenje ajlajnera! I traje bukvalno sekundu!

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2016

Ponekad nam se učini da je iscrtavanje očiju toliko težak zadatak da ni profesionalnim šminkerima ne ide od ruke da izvuku divnu, simetričnu crtu ajlnajera na oba oka. Ipak, oni imaju svoje “tajne” i mi ih rado praktikujemo i “krademo”, ali čak ni uz njih ovo nije laka umetnost...Neretko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.