Upao u depresiju: Šerbedžija napušta Hrvatsku

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upao u depresiju: Šerbedžija napušta Hrvatsku

Posle nekoliko godina života u Rijeci, gde se Rade Šerbedžija doselio sa suprugom Lenkom i njihovim ćerkama, glumac ponovno razmišlja o preseljenju.
Kad nisi blizu Holivuda – nema ni toliko ponuda”, kaže Šerbedžija, iako je poslednjih godina ipak dobijao velike i značajne uloge.
“Razmišljam o preseljenju najviše jer u ovom trenutku u Hrvatskoj nisam zadovoljan s mnogim stvarima. Zemlja je rasprodana i teško ima priliku da se ljudski postavi na noge, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a toliko je divna i ima potencijala. U tom smislu je i odnos prema kulturi zabrinjavajući. Seku se sve moguće stvari, a na kulturi se ne bi smelo štedeti.
Nažalost, u Rijeci nemam gde da radim sa studentima. Projekat koji smo imali, Studentski kulturni centar u okviru kampa, čini se da se neće još početi da se gradi, a ja sam verovao i maštao o tome da će biti završen.
Možda se opet vratim u Los Anđeles, Njujork ili London. Sada mi sve tri ćerke studiraju u inostranstvu i to je jedan veliki razlog zašto ne moram biti ovde.
Rijeka mi je božanstvena, divno mi je tu da živim i volim biti blizu mora, ali nekako me depresija hvata zbog nemaštine i nema prostora u kojem mogu da radim”, požalio se Šerbedžija.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Upao u depresiju: Šerbedžija napušta Hrvatsku

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

“Kad nisi blizu Holivuda – nema ni toliko ponuda”, kaže Šerbedžija, iako je poslednjih godina ipak dobijao velike i značajne uloge...“Razmišljam o preseljenju najviše jer u ovom trenutku u Hrvatskoj nisam zadovoljan s mnogim stvarima. Zemlja je rasprodana i teško ima priliku da se ljudski...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.