Umro LEGENDARNI glumac

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024, 23:08

Umro LEGENDARNI glumac

Umro je Dejvid Gejl u 58. godini.

Preminuo je glumac Dejvid Gejl u 58. godini života.

Dejvid je glumio nekadašnju verenika Brende Volš iz Šenona Dohertija u hit seriji iz 1990-ih.

Gejlinu smrt potvrdio je njegov dugogodišnji prijatelj, Piter Ferijero, koji je domaćin podcasta Beverli Hilsa, 91210.

U znak počasti, podelio je neke klipove iz vremena kada je glumac bio na svom podkastu.

- U znak sećanja na Dejvida Gejla. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evo nekoliko priča koje je podelio kada se pridružio podkastu - napisao je pored snimka koji je objavljen u subotu.

A post shared by Katie Colmenares (@colmenareskatie)

Gejl je najpoznatija po ulozi dr Džoa Skenlona, dok je poslednji put viđen na ekranu u filmu Trbuh zveri iz 2008. godine, ali je svoj talenat pokazao u nekoliko likova u video igrici Blacksad: Under the Skin iz 2019.

- Jedva da je bilo dana u mom životu da nisi bio sa mnom, uvek moj čovek, uvek moj najbolji prijatelj spreman da se suoči sa bilo čim i bilo kim sa mnom - napisala je žalosno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo glumac iz serije "Beverly Hills"

Izvor: B92, 22.Jan.2024, 09:41

Glumac Dejvid Gejl preminuo je u 58. godini života. Uzrok smrti glumca za sada nije poznat...Najpoznatiji je po ulozi Stjuarta Karsona, verenika Brende Volš Šenen Doerti, u seriji "Beverli Hils“, i Džoa Skenlona u "Port Čarls“...Njegova sestra Kejti objavila je tužnu vest o njegovoj smrti na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.