Preminuo glumac iz serije Beverly Hills

Izvor: B92, 22.Jan.2024, 09:41

Preminuo glumac iz serije "Beverly Hills"

Glumac Dejvid Gejl preminuo je u 58. godini života. Uzrok smrti glumca za sada nije poznat.

Najpoznatiji je po ulozi Stjuarta Karsona, verenika Brende Volš Šenen Doerti, u seriji "Beverli Hils“, i Džoa Skenlona u "Port Čarls“.

Njegova sestra Kejti objavila je tužnu vest o njegovoj smrti na Instagramu, ali nije otkrila uzrok. Ona se od njega oprostila iskrenom objavom koja uključuje fotografiju na kojoj grli brata.

"Jedva da nije bilo dana u mom životu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nisi bio sa mnom pored mene. Držaću te tako čvrsto u srcu svakog dana, divno, divno, divno ljudsko biće. Nedostajaćeš mi svake sekunde svakog dana zauvek“, navela je ona.

Rođen u Tampi na Floridi, debitovao je na televiziji 1990. godine kada je igrao kameo lika po imenu Norman u "Growing Pains"-u.

Pojavio se u nizu TV serija uključujući "Doogie Howser", "The Round Table" i "Murder", "She Wrote", pre nego što je dobio ključnu ulogu u "Beverly Hillsu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.