Umrla ćerka Vitni Hjuston...

Izvor: Prva.rs, 27.Jul.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla ćerka Vitni Hjuston...

"Napokon se smirila u Božjim rukama. Još jednom želimo da zahvalimo svima na nesebičnoj ljubavi i podršci tokom ovih meseci“, saopštila je porodica.
Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, pronađena je u nesvesti u kadi u svom domu 31. januara. Nesreća je najverovatnije povezana s prekomernim uzimanjem narkotika.
Zbog sumnjivih povreda koje su tada pronađene na telu Bobi Kristine, pod istragom je bio njen dečko Nik Gordon. Bobi je navodno htela da prekine vezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sa njim, a mediji su objavili i da su živeli u odvojenim sobama: "Imali su autodestruktivan odnos vrlo dugo. Tri dana pe nego što su je pronašli onesvešćenu, jednom našem prijatelju je poslala poruku da stvari između nje i Nika ne funkcionišu. Želela je da ga napusti i da postane pevačica kao njena majka.“, izjavio je tada Bobin prijatelj iz škole koji je ostao blizak s njom. 
Mnogi su tvrdili i da se par stalno drogirao i da je Nik samo manipulator koji želi da se dočepa njenog novca. Bobi je nasledila svu Vitninu imovinu, a Nik je, navodno, hteo da se uz Bobi samo finansijski osigura.
„Iskoristio je nenu usamljenost da bi dobio deo novca koji je Kristina dobila poslije majčine smrti. Vikao je, bio agresivan i opsednut najskupljim striptiz klubovima“, tvrdio je izvor. 
Niku je Bobina porodica zabranila da je posećuje dok je bila u bolnici. 
Bobi je umrla tri godine posle majke, dobitnice Gremi nagrade, koja se borila sa zavisnošću od droga. Vitni je takođe pala u kadi u hotelu na Beverli Hilsu. Imala je 48. godina.
Lekari su rekli da je smrt bila posledica bolesti srca i zloupotrebe droga.
Vitni i Bobi Braun su se borili sa zavisnošću od droga i razveli su se kada je Bobi imala 14 godina.
Bobi Kristina je nakon majčine smrti dvaput primljena u bolnicu zbog psihičkih smetnji.
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.