BOBI KRISTINA (22) IZGUBILA BITKU: Umrla ćerka Vitni Hjuston

Izvor: Kurir, 27.Jul.2015, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOBI KRISTINA (22) IZGUBILA BITKU: Umrla ćerka Vitni Hjuston

Bobi Kristina Braun, ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, umrla je šest meseci nakon što je pod sumnjivim okolnostima pronađena u kadi bez svesti.

Nakon boravka u bolnici, gde je utvrđeno da skoro da i nema moždanih funkcija, Bobi je prebačena u ustanovu za palijativnu negu gde je provela šest meseci, a porodica je svakodnevno bdela uz nju.

Sada su Braunovi saopštili da je Bobi Kristina "konačno našla mir u Božjem naručju".

Bogatstvo njene majke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja je takođe pre tri godine preminula pošto se srušila u kupatilu, procenjeno je na 20 miliona dolara a Bobi Kristina je bila jedina naslednica.

Policija u Džordžiji saopštila je da će pokrenuti istragu o smrti devojke, jer nije poznato kako je završila u kadi sa modricama i izbijenim zubom, bez svesti. Rezultati toksikoloških testova nisu objavljeni u javnosti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.