Umesto braka: Dragana Mićalović ostavila vlasnika benzinske pumpe

Izvor: Tracara.com, 28.Apr.2021, 21:39

Umesto braka: Dragana Mićalović ostavila vlasnika benzinske pumpe

Mlada glumica i sestra Slobode Mićalović, Dragana, navodno je raskinula sa biznismenom Stevanom Purićem. Kako se navodi Dragana i Stevan su stavili tačku na njihovu ljubav, iako se uveliko šuškalo o tome da planiraju venčanje. Njih dvoje se nisu često pojavljivali zajedno na događajima, dok su informacije o njihovoj romansi ipak dospevale do javnosti. View this post on Instagram A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) Stevan >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Purić je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u „Zvezdama Granda“. Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice“, u kojem je ostvarila zavidan uspeh. Draganu i Stevana upoznao je zajednički prijatelj, nakon čega su otpočeli romansu koju su dugo krili od očiju javnosti. The post Umesto braka: Dragana Mićalović ostavila vlasnika benzinske pumpe appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

NAKON RASKIDA SA BIZNISMEN SE OGLASILA Dragana Mićalović: "Nikada nisam volela da pričam o svom privatnom životu"

Izvor: Blic, 29.Apr.2021, 13:20

Glumica Dragana Mićalović raskinula je sa biznismenom Stevanom Purićem krajem marta, ali se njihov rastanak nije završio burno, pa su ostali u prijateljskim odnosima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.