Uhapšena zbog PROSTITUCIJE? Takmičarka Elite doživela nemilu scenu, brat jedva uspeo da je SPASE - Policija hitno reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 20:29

Uhapšena zbog PROSTITUCIJE? Takmičarka "Elite" doživela nemilu scenu, brat jedva uspeo da je SPASE - Policija hitno reagovala

Ledi Di je šokirala cimere priznanjem!

Voditelj "Elite" Darko Tanasijević je ušao u Belu kuću i postavio pitanja ukućanima o njihovim najvećim blamovima.

Na red je došla Lejdi DI koja je ispričala svoj blam i tom prilikom otkrila šta je zadesilo dok je bila van granica naše države.

- Ja se uživela u vaše blamove. Kad sam došla u Prag, nisam imala pojma jezik i imala sam neku haljinu koja je bila uska. Kako sam izašla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz autobusa, otišao mi je onaj šnir sa nje i ja sišla na autobuskoj, policija me zaustavila, a ja sve pričam na srpskom, a oni me napali. Morala sam da sedim u automobilu, dok im brat nije objasio da nisam prostitutka - istakla je Lejdi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.