Uhapšen lopov koji je provalio u kuću Saše Popovića

Izvor: Tracara.com, 16.Avg.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lopov koji je provalio u kuću Saše Popovića

Vojislav Stojičić, sin pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u pljački kuće direktora Granda Saše Popovića, kada je iz nje izneto ča 100.000 evra. Stojičić mlađi je uhapšen u sredu, a sutra će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Inače, Stojičić je i ranije učestvovao u pljačkama kuća poznatih. – 2010. godine je uhapšen nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << što je sa saučesnikom Dragijem Marašom opljačkao vilu u Užičkoj ulici u Beogradu. Policija je tada posumnjala da ova dvojica osumnjičenih stoje iza serije provala u vile, među kojima su i one u vlasništvu Nenada Bjekovića, Žarka Zečevića, Andrije Draškovića, Ivice Divca, brata Vlade Divca, ali i nekoliko diplomatsko-konzularnih predstavništava, piše Kurir. Podsetimo, Popović je opljačkan početkom marta ove godine. Iz kuće je odnet ceo sef, ali i roba u vrednosti od 100.000 evra. Slučaj je sinoć prijavljen policiji, a za počiniocima se još uvek traga. Saša i njegova supruga su za vreme krađe bili u Opatiji. Vila direktora Granda se nalazi u elitnom delu Bežanijske kose, koja je neprestano pod nadzorom. Na samom ulazu u naselje, koje je obasano zidom, niko ne može da uđe a da pre toga nije najavljen.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Kuću Saše Popovića opljačkao sin pokojnog policijskog generala Badže

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2018

Vojislav Stojičić (38), uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u pljački kuće direktora "Granda" SIN pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, Vojislav Stojičić (38), uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u pljački kuće direktora "Granda" Saše Popovića...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.