Udaje se BIVŠA ŽENA od Ša? Vanja odlučila da stane na LUDI KAMEN, osvanula fotografija u venčanici - Čeka se reperova reakcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 17:00

Udaje se BIVŠA ŽENA od Ša? Vanja odlučila da stane na LUDI KAMEN, osvanula fotografija u venčanici - Čeka se reperova reakcija

Vanja je objavila fotografiju u venčanici i sve bacila u rebus.

Popularna TikTokerka Vanja Ignjatović, još uvek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, nedavno je odlučila da spakuje kofere i napusti Srbiju.

Kako je i sama podelila sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama, ona se uputila ka Švajcarskoj, odakle se ubrzo oglasila.

Iako se, koliko je poznato, i dalje nisu zvanično razveli, Vanja je sada objavila fotografiji u venčanici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i time bacila u rebus brojne fanove i pratioce na Instagramu.

Naime, Vanja je pozirala u raskošnoj venčanici, sa cvećem u rukama, pa se pohvalila na društvenim mrežama, a reakcije nisu izostale.

Momentalno joj je stiglo pregršt pitanja na temu svadbe, jer, kako je nedavno pokazala dečka i podelila zajedničku fotografiju, fanovi su shvatili da Vanja ponovo staje na ludi kamen,  a ova odluka će definitivno Ša "izuti" iz cipela, s obzirom da je u rijaliti ušao sa namerom da povrati Vanju.

Još uvek ne znamo o čemu se radi i šta predstavljaju Vanjine fotografije u venčanici, a ostaje nam samo da pretpostavljamo da li će TikTokerka uskoro ponovo izgovoriti sudbonosno "Da".

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.