Ubijen dečko pevačice Katarine Živković?!

Izvor: Svet plus, 26.Dec.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen dečko pevačice Katarine Živković?!

Ubijen u pucnjavi koja se tokom popodneva dogodila u Futogu kod Novog Sada, Đorđe Zafirović, dečko Katarine Živković?! 

Šira javnost za Zafira je čula kada je u novembru je dnevni list Alo pisao da je u vezi sa Živkovićevom. Par je tada viđen u beogradskom tržnom centru, gde su zajedno gledali filmski hit „Južni vetar”. Zafir je živeo u ilegali otkako su ga prijatelji Luke Bojovića osumnjičili da je organizovao ubistvo Radeta Rakonjca. Izvor za Alo je otkrio:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
"Kaća ubija bez metka! Ovo je bio jedan od komentara na društvenim mrežama kada je pevačica sebe častila novim osmehom od milion dolara, a Zafira zbog toga u šali prozivaju „da se zaljubio i izgubio glavu”. Zafir i Kaća kriju od javnosti da su u vezi i zaobilaze poznate prestoničke klubove, jer za njim, navodno, traga klan Luke Bojovića, zbog sumnje da je organizovao ubistvo Radeta Rakonjca, kuma Željka Ražnatovića Arkana. Zafir je živeo u dubokoj ilegali, a ovo mu je prvi put da se pojavio u centru Beograda. Bio je obazriv dok je sa pevačicom prolazio hodnicima tržnog centra, ali nijednog trenutka nije skidao ruku s njenog ramena! Pitanje je da li ga ljudi Luke Bojovića još prate, jer se posle ubistva Rakonjca pričalo da im je osveta glavni cilj."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.