Izvor: Radio 021, 26.Dec.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac ubijen u kolima u Futogu

U centru Futoga danas oko 16:30 časova ubijen je muškarac starosti između 30 i 35 godina, dok je bio u svom automobilu, saznaje 021.rs.

Detalji za sada nisu poznati, a u Ulici cara Lazara kod broja 7, gde se sve odigralo, prisutan je veći broj policajaca.

Kako 021.rs nezvanično saznaje, policiji su građani prijavili da u "golfu 6" vide mrtvog mladića, a patrola koja je došla konstatovala je da je ubijen sa više hitaca u telo.

Iz policije za sada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zvaničnih informacija.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać je za 021.rs potvrdila da je njihova ekipa, po pozivu, na licu mesta konstatovala smrt muškarca u tridesetim godinama.

Novosadska policija blokirala je prilaze ovom naselju i kontroliše vozila, a primetan je i povećan broj patrola u Veterniku.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PUCNjAVA U FUTOGU: Mrtav muškarac nađen u “golfu 6”

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2018

U Ulici cara Lazara u centru Futoga kasno popodne, u "golfu 6", pronađen je mrtav muškarac starosti 30-35 godina NOVI SAD - U Ulici cara Lazara u centru Futoga kasno popodne, u "golfu 6", pronađen je mrtav muškarac starosti 30-35 godina. Kako saznajemo, ekipa Hitne pomoći izašla...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.