UŽIVA U LJUBAVI! Tara Simov ima NOVOG DEČKA i ima jednu zajedničku stvar sa Matejom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 01:59

UŽIVA U LJUBAVI! Tara Simov ima NOVOG DEČKA i ima jednu zajedničku stvar sa Matejom!

Ponovo je srećna.

Bivša zadrugarka Tara Simov doživela je ljubavni krah nekoliko nedelja pre izlaska iz "Zadruge 3" kada je njen tadašnji dečko Mateja Matijević odlučio da stave tačku na višemesečnu vezu.

Tara je dugo tugovala i nadala se pomirenju, a onda je kao grom iz vedra neba stigla vest da Mateja ima novu devojku. Simova je tada očigledno rešila da preseče i okrene novi list.

Ona je potrvdila da ima novog dečka, sa kojim neizmerno uživa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kraj koga je uvek srećna i nasmejana.

- Meni je predivno, ako vam moj osmeh ne govori sve, sta bih ja mogla znacajno da dodam - rekla nam je Tara kada smo je pitali o novom dečku.

- Inače, ja ću uvek biti tu da javno podržim sve što Mateja radi, dok niže uspehe i ostvaruje svoje snove, uvek će me imati kao podršku za bilo šta u životu, kao prijatelja - dodala je Tara.

Iako nije želela previše da priča o novoj ljubavi, Simova je otrkila da ime njenog novog dečka počinje na slovo M, što je zaista neverovatna slučajnost s ozbirom da i Matejino ime takođe počinje na ovo slovo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.