UŽASNO IZGLEDA! Ruke joj se tresu Snimak Anđele Đuričić napravio pometnju, svi zabrinuti - Samo pije lekove!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 02:19

"UŽASNO IZGLEDA! Ruke joj se tresu" Snimak Anđele Đuričić napravio pometnju, svi zabrinuti - Samo pije lekove!

Pljušte komentari na mrežama!

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić razgovarala je sa Markom Đedovićem u "Šiša baru" o aktuelnim temama u Beloj kući.

U jednom trenutku, dotakla se i zadrugarke Maje Marinković, koja joj je u poslednje vreme trn u oku.

- U posledenje vreme, od kad je Zvezdan sam otišao u radio i rekao joj da ne želi komunikaciju jer je verovatno primetio da nam stvara pritisak, bespotrebni problem. Da li ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od tad pokušava nešto ne znam i ne zanima me, gledam da je iskuliram maksimalno. Zameraju mi jer prećutim na Maju. Ne postoji neko kome ne smem da kažem, ali rekla sam da nikad ne bih bila sa momcima sa kojim je ona bila jer ona ima potrebu da naglašava da je svi vole. Ja da sam na Aleksandrinom mestu ne bih mogla to da slušam. Maja kad dobije reakciju zakači se i ide dalje i dublje da bi rekla da sam i ja ista kao ona i da bi me omalovažila u njegovim olima. Tu moram da priznam da sam proračunata. Meni pored svega ozbiljnog ne treba ona, niko nam je ne bi skinuo sa grbače. Koliko sam iskrena u sukobu sa Anom, toliko sam tu stišana. Moja veza se trenutno drži na klimavim nogama zbog Ane što je prirodno - rekla je Anđela.

- Koliko teško ti pada da ne reaguješ na te stvari? - pitao je Marko.

- Iskreno mi je mnogo lakše od kad je to uradio. Ne mogu da shvatim da on ne vidi da se ja loše osećam zbog toga i onda sam digla ruke. Vidim da joj se on ne obraća i ne gleda u njenom pravcu - rekla je Anđela.

- U kom smeru će ići vaš odnos i da li će nešto uspeti da ga poljulja? - pitao je Marko.

- Ne mislim da će išta uspeti da nas poljulja. Mislim da će Maja i dalje pokušavati, ali neću dozvoliti da to uradi bez obzira što nisam u takvoj poziciji - rekla je Anđela, a ispod ovog videa su se nizali komentari.

"Ona nije pri čistoj svesti i zdravoj pameti", "Užasno izgleda", "Sramota", "Svaki dan izgleda sve gore", "Njoj se i ruke tresu, samo pije lekove!" "Sve je to zbog ljubavi", bili su samo neki od komentara zabrinutih fanova, a da li stvarno postoji razlog za brigu ili ne, ostaje nam da saznamo.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.