UŽAS Nakon što su mu Vlada, Bora i Ivana UKRALI rođendansku tortu - oglasile se njegova majka i sestra

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS Nakon što su mu Vlada, Bora i Ivana UKRALI rođendansku tortu - oglasile se njegova majka i sestra

Može li niže od ovoga?

Filip Reljić proslavio je juče svoj rođendan u rijaliti programu "Zadruga 3", a tom prilikom Veliki šef organizovao je veliku žurku na kojoj je bilo mnogo hrane i pića.

Reljićeva porodica poslala je Filipu mnogobrojne poklone, hranu i čestitke ovim povodom. Međutim, sestra ovog takmičara i učesnica prve sezone "Zadruge" pevačica Sara Reljić i njihova majka Indira Reljić, ostale su šokirane nakon što su videle da su Ivana Šopić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Bora Santana odlučili da ukradu Filipovu rođendansku tortu, a u sve je bio umešan i Vladimir Tomović.

Sara je na svom profilu na Instagramu objavila prepisku sa majkom, a zatim je i napisala: "Ljudi, da li može niže od ovoga?".

- Vidi ovo, ukrali mu tortu - napisala je Indira.

- Da li je moguće to? - odgovorila joj je Sara.

- Užas! Plače mi se, majke mi - dodala je Indira.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledalo kada su Filipu Reljiću zadrugari sakrili tortu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.