USRED SUPERĆELIJSKE OLUJE! Kristijan i Kristina hitno napuštaju Hrvatsku - Evakuisani smo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 11:45

USRED SUPERĆELIJSKE OLUJE! Kristijan i Kristina hitno napuštaju Hrvatsku - "Evakuisani smo!"

Ceo region zahvaćen je nezapamćenim nevremenom.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su odlučili da sa sedmomesečnim sinom letnji odmor na hrvatskom primorju, međutim, užasna superćelijska oluja je i njima kao i mnogim drugim turistima pokvarila odmor.

Naš region je u sredu pogodila jaka superćelijska oluja, a u Hrvatskoj i Sloveniji je tog dana bilo i žrtava.

Srbiju je i sinoć zahvatilo ogromno nevreme, a nažalost u Novom Sadu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poginuo dvanaestogodišnji dečak od udara groma. Meteorolozi najavljuju i za večeras oluju, grmljavinu i obilne padavine, a od strane MUP-a i RHMZ-a su izdata upozorenja najvišeg stepena.

Kristijan sa svojom porodicom letuje u malom mestu Omišu, gradiću koji se nalazi između Splita i Makarske. Zbog superćelijske oluje su kako kaže, evakuisani.

- Strašno je nevreme, morali smo da bežimo u apartman. Trebalo je da plovimo jahtom i već smo se sve dogovorili, sve isplanirali, spremili se i krenuli da se ukrcamo i otplovimo u obilazak obližnjih Hrvatskih ostrva, ali su nas hitno evakuisali. Kristina se baš uplašila zbog deteta, da ne počne da vrišti zbog grmljavine, ali ni njoj sada u trudnoći stres nije potreban. Srećom niko nije povređen, na vreme smo se sklonili, a na ovom brdu Kaskade gde smo smešteni letelo je sve i svašta na sve strane - objasnio je Golubović.

Kristina je trenutno u trećem mesecu trudnoće, pa mora da se vrati u Beograd i zbog pregleda.

- Nekoliko dana je sve bilo super, brčkali smo se na obližnjoj plaži, ali od kada je krenulo nevreme, voda je mnogo hladnija. Srećom ne ostajemo dugo, jer ja zbog trudnoće i mojih pregleda moram da se vratim u Beograd - objasnila je Kristina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.