USR* SI SVE NESPOSOBNI KRETENU! Sale i Jelena u ŽESTOKOM sukobu: ORILA se kuća od njenog HISTERISANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USR* SI SVE NESPOSOBNI KRETENU! Sale i Jelena u ŽESTOKOM sukobu: ORILA se kuća od njenog HISTERISANJA!

Besna!

U toku današnjeg dana, zadrugari su imali prilike da obave nedeljnu kupovinu, međutim, kako to obično biva neki od njih su se posvađali. Ovog puta došlo je do sukoba između Saleta Tru i Jelene Krunić koja se odigrala u spavaćoj sobi.

NAJVEĆI POTRES! Zerina U LAJVU priznala da je sve lagala i glumila! A toliko se tresla i urlala (VIDEO)

ZADRUGA?! NEEE! Pevačica progovorila SUROVO ISKRENO! Zamislićete se posle njenih reči o RIJALITIJU! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

PROVALJUJU VRATA, NOVI FAJT Posle UDARCA Zerine u HAOS upala i Aleksandra: Priznala da pije TABLETE

 Naime, ovoj ukućanki zasmetalo je što reper nije ispoštovao dogovor koji su oni prethodno napravili između sebe.

Njih dvoje su se prvobitno dogovorili da zajedno pojedu pljeskavice u kući, međutim Sale je bio veoma gladan i nije mogao da izdrži, te je pola pljeskavice pojeo dok je čekao Jelenu koja je stajala u redu. Krunićki je ovaj potez jako zasmetao zbog čega je i ušla u sukob sa njim.

- Nervira me kada neko nije sposoban. Nesposoban si dve jeb*ne pljeskavice da kupiš! Ja sam te zamolila da jedemo u kući, a tamo si pojeo pola pljeskavice. Nemoj da mi prebacuješ vodu na moju vodenicu. Sa mnom ne možeš da se svađaš. Rekla sam ti: "Ljubavi, jedemo u kući" i vidim te posle pet minuta jedeš sam! Sisaj k*rac! - vikala je Jelena.

NAJVEĆI ŠOK KOD DUŠICE U STUDIJU: Raskrinkana NAJVEĆA TAJNA druge sezone - zbog OVOG haosa LETI PERJE!

PRODUKCIJA ZADRUGE OPTUŽENA ZA KRAĐU I PREVARU Bruka pred milionima ljudi i INFO iz spoljašnosti

- Ne znam šta je problem? U čemu je problem? Histerija zbog pljeskavice! Neću da se svađam zbog pljeskavice. Hoću da pijem i jedem ako sam žedan i gladan! Šta sam ja sad kriv? - govorio je Sale.

OBEZBEĐENJE JEDVA REAGOVALO! Eskalirao stravičan sukob, NASILJE I POLIVANJE: Zerina pred DISKVALIFIKACIJOM?! (VIDEO)

- Nisam raspoložena bre za ove gluposti, jel ti jasno? Rekla sam da hoću sve, ti si mi doneo glupi paradajz! Alo, čekala sam jebe*i red ispred glupe prodavnice i sve sam uspela, a ti si sve usr*o! Ko da si kreten! - urlala je Jelena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.