UŠLA U ZADRUGU I PROPEVALA! Ana imala s*ks sa OŽENJENIM - Lunu su krivili, a ONA htela da ga RAZVEDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŠLA U ZADRUGU I PROPEVALA! Ana imala s*ks sa OŽENJENIM - Lunu su krivili, a ONA htela da ga RAZVEDE!

Isplivali detalji.

Miljana Kulić se sinoć vratila u "Zadrugu", i u svom stilu, odmah počela da otkriva informacije iz spoljašnjeg sveta. Ona je sinoć sedela u spavaćoj sobi sa Aleksandrom Subotić i ćaskala o njenom odnosu sa bivšim dečkom Davidom Dragojevićem, a onda je počela da otkriva delikatne detalje o Ani Korać.

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Miljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvo ispričala kako je Ana spavala sa, tada još zakonitim mužem svoje drugarice Kije, Slobom Radanovićem sa kojom je zaista prekinula prijateljstvo. Ipak, odmah nakon toga, Miljana je otkrila da je Ana u prvoj sezoni rijalitija imala nameru da razvede Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je bila bliska mesecima.

Kulićeva je ispričala kako su još tada, Ana i Janjuš imali seksualne odnose na stepenicama Bele kuće, gde ih kamera nije mogla snimiti. Kako će Koraćeva reagovati kada bude čula ove priče, videćemo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.