URLICI Maje i Janjuša odzvanjaju Belom kućom: Zbog svađe para intervenisalo OBEZBEĐENJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 14:22

URLICI Maje i Janjuša odzvanjaju Belom kućom: Zbog svađe para intervenisalo OBEZBEĐENJE (VIDEO)

Bitno da je nekad bilo lepo.

Veza Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković bila je sve, samo ne mirna luka. Turbulentan odnos kog smo svi svedoci često se završavao fizičkim obračunima i teškim rečima.

Uprkos tome, Marko i Marija ostali su godinama zajedno, a bivši košarkaš je svojevremeno izjavio kako je starleta jedina žena koju je pored svoje zakonite supruge voleo.

Marko se zbog Marinkovićeve i razveo nakon epske prevare u tadašnjoj "Zadruzi", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a definitivni raskid ovog para usledio je nakon što ga je ona optužila da je hteo da joj da novac za prekid trudnoće, i da je kasnije izbagavao.

I Marija i njen otac Radomir Taki Marinković potvrdili su više puta da Marinkovićeva nikada više ne bi bila sa njim. Ipak, rasprave koje su imali u "Zadruzi" i dan danas se prepričavaju.

Maja nikada nije krila da je izuzetno posesivna, te je snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama samo osvežio pamćenje publike, i potvrdila - oni su bili fatalni jedno za drugo.

Zbog maltene svakog sukoba obezbeđenje je moralo da interveniše, ili da barem bude tu da ne bi ispao karambol. Poznato je da je Maja Marka često ujedala, štipala, udarala i grebala.

Danas, Marko je u vezi sa bosanskom starletom Aneli Ahmić, a Marinkovićeva je ove godine solo igračica. Iako su po Majinom ulasku u "Elitu" bili u dobrim odnosima, nakon svađa koje je imala sa Ahmićevom, odnos nekadašnjih ljubavnika je nikad gori.

Kako je to nekada izgledalo, pogledajte na snimku ispod:

A post shared by Marko Janjusevic (@janjuseve.boginje)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.