URLANJE IZ PETNIH ŽILA, VRISKA NA SVE STRANE: Telefonska svađa Kačavende i Ane isplivala u javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2023, 11:15

URLANJE IZ PETNIH ŽILA, VRISKA NA SVE STRANE: Telefonska svađa Kačavende i Ane isplivala u javnost!

Zbog ovog snimka će jedna biti potpuno urnisana.

Otkako je postala učesnica "Elite" Milena Kačavenda ne prestaje da iznosi detalje iz svog dve decenije dugog prijateljstva sa Anom Ćurčić. Kako "kuma" navodi, Ćurčićeva je pokušala da je uvuče u ozbiljnu prevaru, a rat ne prestaje...

Kako Kačavenda tvrdi, Ana je imala ozbiljan plan sa Acom Bulićem da pobedi u rijalitiju, ali su stvari izmakle kontroli, jer je kako kaže "previše pričala" pa su je "sklonili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa strane". S druge strane, Marko Đedović tvrdi da je od antifanova bivše žene Zvezdana Slavnića dobio materijal koji će je ogoliti do kostiju i da su mnogi razgovori dve kume bili snimani sve vreme, kao i da će se uskoro pokazati šta je zapravo istina.

Kurir je došao u posed Mileninog i Aninog razgovora koji se dogodio nakon njenog izlaska iz šeste sezone, kada su se uveliko posvađale i bile na ratnoj nozi.

U prvom razgovoru Ana iz sveg glasa urla na svoju drugaricu dok Milena priča smireno.

- A šta sam ja tebi koji ku*** uradila? Hoćeš da mi se skineš sa vrata više? - urlala je Ana.

- Apsolutno ništa - rekla je Kačavenda.

- Da li sam ispala čovek i ništa nisam uradila? Zašto me non stop prozivaš? Konstantno ćutim i ništa ne govorim, zašto kažeš ljude i medije o meni, evo pitam te drugarski? - nastavljala je da urla Ćurčićeva.

- Šta me pitaš? - pitala je Milena.

- Zbog čega toliko lažinjaš za mene i preuveličavaš non stop? Hoću da mi daš odgovor jer sam to zalužila! Pozvala sam te u najboljoj nameri da budeš tu kao prijatelj a ispala si mi najgori neprijatelj - vikala je Ana.

- Ja ti ispala najgori neprijartelj - ponovila je Kačavenda.

- Da, ti! Šta je tvoj problem - nastavljala je Ana.

U drugom razgovoru Milena pokazuje zube na pretnje svoje drugarice i brutalno uzvraća.

- Da ti kažem ovako, još jednom me pozovi da mi se izdereš i kažeš šta da radim, ili da mi pretiš, biće ti poslednje - rekla je Milena.

- Nisam ja tebi pretila, evo ti meni sada pretiš - pravdala se Ana.

- Zaobiđi me u širokom luku, ja ti lepo kažem još jednom, zaboravi moj broj, ne diraj me, ne diram te. Te tvoje egzibicije trpeti neću - govorila je Kačavenda.

- Koje egzibicije - pitala je Ana.

- Ti ćeš mene da zoves da mi se brecaš i dereš: "Hoćeš ja tebi da pokažem", hajde baš pokaži mi - nastavila je Milena.

- A šta radiš ti? A šta radiš? Odgovori mi na pitanje, zašto lažeš tolilo - prekidala je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.