URLANJE I LUPANJE USRED NOĆI! Đani spavao u hodniku MRTAV PIJAN - Slađa ga izbacila iz sobe zbog OVOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 11:23

URLANJE I LUPANJE USRED NOĆI! Đani spavao u hodniku MRTAV PIJAN - Slađa ga izbacila iz sobe zbog OVOGA

Skandal na letovanju!

Radiša Trajković Đani uspeo je da upropasti odmor svojoj ženi Slađi. Njih dvoje su otputovali u Hrvatsku na more da se malo odmore i opuste nakon svega što su prošli tokom vanrednog stanja, međutim, Đani je vrlo brzo uspeo da razbesni Slađu u tolikoj meri da ga je izbacila iz hotelske sobe i ostavila da spava u holu!

- Đani se baš opustio na odmoru, pije i preko dana, a uveče se tek opusti. Zasedne sa društvom i cirka do zore. Slađa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je tolerisala to boemsko ponašanje prve dve noći, bila je u fazonu da mu treba malo opuštanja, ali se nadala da on ima meru i da će znati sam da stane - otkriva izvor za "Star" i nastavlja:

- Ali šipak! Đani je i treće veče zaseo sa društvom do sitnih sati, pa se Slađa zaključala i čvrsto rešila da ne pusti muža u apartman. Đani je pokušao da uđe u sobu mrtav pijan, ali uzalud. Zvao je Slađu telefonom, lupao joj na vrata, urlao, vikao, a ona mu je samo poslala poruku da je ostavi na miru i da je pusti da spava, te da ga neće pustiti u sobu jer joj se čini kao da je ona sama na odmoru, pa zato hoće da se širi po apartmanu. Đani se povukao, pa je seo u hol hotela na fotelju gde je i zaspao, a udobnog kreveta i sobe se dokopao tek oko 7 ujutru, kada je Slađa sišla na doručak - ispričao je izvor blizak Đaniju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.