URLA NA NJU! Sloba u svađi sa SUPRUGOM, najstrašnije joj zamerio OVO! Ona BESNA, sasula mu SVE u lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URLA NA NJU! Sloba u svađi sa SUPRUGOM, najstrašnije joj zamerio OVO! Ona BESNA, sasula mu SVE u lice

Ne može da veruje!

Uoči rođendana Ane Korać, Veliki šef puštao je muziku zadrugarima, a najraspevaniji od njih, definitivno su bili Kristina Kockar i Sloba Radanović.

Nakon što ih je oboje pogodila pesma koju su izvodili zajedno na "Zadrugoviziji 3", "Lažov notorni", oni su u glas pevali i druge pesme.

Sloba Radanović je naručio dve pesme i odmah su mu ispunjene želje. Prva je bila "Idi, idi moja vilo", a sledeća je bila "Od kada sam se u tebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaljubila".

Iako niko od zadrugara nije ništa prokomentarisao, svi su zbunjeno gledali u pravcu pevača jer im nije bilo jasno kojoj od njegovih dveju žena je koja pesma posvećena.

Dok je išla numera "Idi, idi moja vilo", Kija je iz sveg glasa pevala sa svojim mužem dok ih je Slobodanova ljubavnica, Luna Đogani, tužno posmatrala iz prikrajka.

Međutim, i uz drugu pesmu koju je Sloba naručio za njegovu sada već bivšu devojku Lunu, Kristina je pevala, a jedan stih ju je posebno pogodio.

- Ti nisi znao šta je to poštenje, izgubila sam u sve poverenje - pevala je Kockareva svom suprugu dok se on pravio da je ne vidi.

Dok je pesma išla i dalje, supružnici su uspeli i da se posvađaju i to ni manje ni više nego zbog hleba. Radanović je zamerio ženi što je bacila hleb:

Ne bacaj hleb, hleb je svetinja - viknuo je Sloba, na šta mu je Kristina žustro odgovorila:

- Nemoj da se dereš na mene, i nešto drugo je svetinja pa... Prvo nauči da se ne vara žena, pa onda pričaj o svemu ostalom - uzvratila mu je njegova još zakonita supruga.

Đoganijeva je vidno neraspoložena posmatrala svoju ljubav i njegovu ženu, pa nije mogla da poveruje oko čega su se posvađali, što se da zaključiti po tome što je prevrnula očima.

Celu situaciju pogledajte u videima ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.