UPOZNALI SE U GRANDU: Evo KO JE snajka Saše Popovića i Suzane Jovanović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 21:47

UPOZNALI SE U GRANDU: Evo KO JE snajka Saše Popovića i Suzane Jovanović!

Ljubav je planula odmah.

Saša Popović i Suzana Jovanović danas su organizovali glamuroznu svadbu njenom sinu iz prvog braka, Danijelu, u prestižnom prestoničkom restoranu.

Kako su pisali domaći mediji, sin Suzane Jovanović i njegova izabranica Tijana su se odlučili za najskuplji meni od 85 evra po osobi, a na svadbu je došlo oko 300 zvanica.

Među javnim ličnostima kao gosti došli su Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Viki Miljković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ana Bekuta, Đorđe David, Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, Milan Mitrović sa trudnom suprugom, Dragan Stojković Bosanac sa suprugom Dunjom, Biljana Sečivanović i mnogi drugi.

Danijel je svoju sadašnju suprugu, a dugogodišnju devojku upoznao na poslu, jer je Tijana zaposlena kao šminkerka u "Grand" produkciji.

Kako je istakla Suzana Jovanović snajka je izuzetno "prirodna i skromna devojka, sa kojom porodica Popović nikada nije imala problema", te su jako srećni što je takva devojka postala član porodice.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) MESTO KOŠTALO 95 EVRA - SAŠA SE UHVATIO ZA DŽEP, A ONDA... Zavirite na SVADBU sina Suzane Jovanović

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022

U prestoničkom restoranu gde se održava veselje, atmosfera je uzavrela...Danijel, sin pevačice Suzane Jovanović iz prvog braka, danas je izgovorio sudbonosno "da" dugogodišnjoj izabranici Tijani, a pevačica i njen suprug Saša Popović napravili su gala veselje tim povodom...Mlada i mladoženja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.