UPOREDILA ZVEZDANA SA SINIŠOM: Marija oduševljena Slavnićem Da li postoje takvi muškarci osim mog muža!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 10:04

UPOREDILA ZVEZDANA SA SINIŠOM: Marija oduševljena Slavnićem "Da li postoje takvi muškarci osim mog muža!"

"Jednostavno, oduševljavala sam se njegovim postupcima od prvog dana!"

Sinoć, tokom nominacija kada su zadrugari birali između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, reč je dobila i Marija Kulić.

Marija je imala podeljeno mišljenje za Zvezdana i Maju, te prokomentarisala Slavnića upoređujući ga sa svojim suprugom Sinišom Kulićem.

- Vrlo mi je zanimljiva nominacija i imam dosta toga da kažem. Počeću od Zvezdana Slavnića, od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samog početka njegovog učešća. Meni je bio misterija, prva tri meseca mi je bio čovek za primer, razmišljala sam da li postoje takvi muškarci pored mog muža. Jednostavno, oduševljavala sam se njegovim postupcima od prvog dana do dana kada je rekao ono što je rekao Ani. Trebali su taj njihov loš život, kako su predstavili, da završe ranije, da se ne bi mučila ni Ana ni on. Ovo kako se Ana izjasnila, to sam negde znala, ali ne opravdavam njena osećanja. Sažaljenjem ne može da izazove kod muškarca nikakvu emociju. Ne volim patetiku i takve izlive emocija. Moje mišljenje ja da si htela da izazoveš sažaljenje u ljudima i u njemu. Kad je ušao u odnos s Anđelom, tada sam videla zapravo da je on tri meseca skrivao osećanja prema Ani, koja su bila lažna, odnosno drugačija od onoga kako ih je predstavljao. On se prepustio tome, tu se videlo da emocije nisu postojale prema Ani još od samog ulaska ovde i negde je pokazao da želi da živi život kako on hoće. Razumem ja to, ali je trebao ovo da završi napolju.

- Ne smatram da se zaljubio u Anđelu, možda mu se fizički dopala, ali to nije dovoljno da budeš s nekim na duže vreme. Njene karakterne osobine ne odgovaraju ni mlađim muškarcima i ako se ne bude menjala, teško njoj. On je čovek koji je jasno ovde rekao da voli samo sebe i njegova pesma je ona: "Ja volim samo sebe, svog jedinog sebe" i nemam ništa protiv, to se vidi. Normalan čovek, normalna devojka vidi to. Sve devojke koje poveruju Zvezdanu i koje se upuste u odnos sa Zvezdanom su budaletine! Čula sam da je igrao igrice kada je imao 43 godine, tako da za brak nije. Pomislila sam da je došao ovde da igra igru sa Anom, jer je i sam rekao da do novca ovakvog ne bi mogao da dođe nigde na legalan način. Kao da je ovde osetio slobodu i skinuo je okove - rekla je Marija, te je prešla na Maju:

- Što se tiče Maje, videlo se odavno da joj se sviđa Zvezdan. Ona ne mari da li ima devojku ili ženu. Ona je pošla, a ja sam je gurnula i podržala jer je ovo za mene igra. Svako ko dođe ovde da živi pravi život, za mene nije normalan. U toj igri sam htela da vidim kako će da se ponaša Anđela u ulozi Ane Ćurčić i dokazala mi je da je tri puta gora od nje. Takođe mi je bilo da se Maja skloni iz prethodnog odnosa gde su je ubacivali kao treću osobu, evo sada Maje više nema, pa me zanima i kakav će taj odnos biti. Ja mislim da Zvezdan treba da ostavi na miru ženu koju je ostavio. Ne vidim da ga provocira i da iznosi prljav veš iz njihovog odnosa! Zbog ovoga, šaljem Zvezdana u izolaciju, ja se saosećam sa Majom jer sam posebno sažaljiva prema devojkama koje su rasle bez majke. Maja radi mnogo pogrešne stvari, ali je sada kasno za to - rekla je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.