UPALI JOJ NA NASTUP I NAPRAVILI HAOS! Nataša Bekvalac se oglasila - evo šta joj se desilo u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPALI JOJ NA NASTUP I NAPRAVILI HAOS! Nataša Bekvalac se oglasila - evo šta joj se desilo u Crnoj Gori

Nije mogla ni da sanja ovako nešto!

Pop pevačica, Nataša Bekvalac, imala je nastup na crnogorskom primorju, kada je doživela veliko iznenađenje na sceni.

Naime, momci iz "Magla benda" pridružili su joj se na nastupu, a ona za to, naravno, nije znala te je ostala zaprepašćena.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 14. Јул 2019. у 10:40 PDT

Oni su zajedno otpevali nekoliko pesama, dok je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publici vrlo brzo nastao još veći haos, kad su ukrstili glasove.

- Kada nam naši drugari naprave iznenađenje i plezir svima, pa dođu na svirku. Hvala, drugari naši - napisala je pevačica na Instagramu, a snimak pogledajte ispod.

Kada nam nasi drugari @maglabend @vladansavic naprave iznenadje i plezir svima pa dodju na svirku🎼🎤🥰hvala drugari nasi👫....vidimo se veceras u IGALU,KLUB LA BAMBA#dasiljubavhteonebimenesreo #nisimidusuodlepotevideo🎼

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 20. Јул 2019. у 7:20 PDT
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.