ZVEZDAN UNIŠTEN I PONIŽEN ZAUVEK - konačno završio na dnu gde mu je i mesto: Maja kriva za sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 07:45

ZVEZDAN UNIŠTEN I PONIŽEN ZAUVEK - konačno završio na dnu gde mu je i mesto: Maja kriva za sve

Marinkovićeva zna da voli samo Cara.

Maja Marinković nije mogla da se smiri nakon priznanja Zvezdana Slavnića da je danas razgovarao sa Anđelom Đuričić i čestitao joj slavu.

- Gotivim te, poštujem i ne želim da mi prilaziš - rekla je Maja.

- Zbog ovoga što sam ti rekao? - pitao je Zvezdan.

- Ne, zbog toga što sam ja tako odlučila. Ne želim da budem deo bili čega, ne odgovara mi to. Mislim da ideš da vidiš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde može. Gušimo se i smara me. Previše sam ja ovde stvari prošla, da bih se bavila budalaštinama - govorila je Marinkovićeva.

- Nemoj tako da se ponašaš - dodao je on.

Maja je po svemu sudeći namerno pričala glasnije jer se čuo glas Filipa Cara u rehabu.

- Želim da to ispoštuješ, je l' dogovoreno? Ne želim da mi prilaziš, nemam potrebu da pričam sa tobom i da se toga držimo do daljnjeg. Laku noć - poručila je Maja i napustila izolaciju.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.